اشتباهات رایج در تگ کنونیکال

ساخت وبلاگ


امروز در راست چین میخواهیم ایرادات مرتبط با تگ کنونیکال را آنالیز سئو در مشهد کنیم. تگ کنونیکال مرتبط با اختلال کنیبالیزیشن (canonicalization ) میباشد و یک تگ مرسوم میان اینترنت مستر ها میباشد که با فرمان rel = canonical استعمال می‌شود. برخی مواقع ممکن میباشد در سایتتان چند برگه یا این که URL با محتوای یکسان داشته باشید در‌این‌حالت‌ گوگل در سئوی تارنما شما و چک کاغذ غرض شما مبتلا نقص‌ می‌شود و نمی تواند کاغذ اساسی مقصود شما‌را تشخیص دهد، البته با به کارگیری صحیح از تگ کنونیکال می‌توانید به گوگل بفهمانید که مراد شما دقیقا کدام کاغذ از تارنما تان میباشد.

ابدا چرا در وب سایت خلل محتوا یا این که URL تکراری به وجود میاید؟

اینکه چه گونه ممکن میباشد در تارنما اختلال محتوای تکراری یا این که نشانی تکراری به وجود بیاید درپی توضیح می‌دهیم:

URL های متفاوت به انگیزه تغییر و تحول در خصوصیت های تولیدات مثل رنگ و سایز.
نشانی هایی که به طور خود کار به وسیله سیستم مدیر محتوا تعییر می نمایند.
نشانی هایی که با WWW یا این که سوای WWW یا این که HTTPS ، HTTP به صحت به گوگل معرفی نمی‌شوند.
ایراد محتوای تکراری یا این که ادرس های مختلف تنها با تگ کنونیکال برطرف نمیشود و راه و روش های دیگری هم مثل ریدایرکت وجود دارااست. البته غرض ما در‌این نوشته‌ی‌علمی زمینه تگ کنونیکال و تحلیل خطاهای رایج تگ کنونیکال میباشد.

 

غلط نخستین: تگ کنونیکال از دیگر صفحه ها به کاغذ نخستین نوشته ی علمی
نادرست دوم: تایپ کردن URL نسبی به مکان URL مطلق در تگ کنونیکال
نادرست سوم: خطاهای ناخواسته و سهوی تگ کنونیکال
غلط چهارم: تگ کنونیکال برای گروه بندی یا این که لندینگ
غلط پنجم: به کار گیری از تگ کنونیکال در
نادرست اولیه: تگ کنونیکال از دیگر صفحه های به ورقه اولیه نوشته‌ی‌علمی
اولی خطا رایج در تگ کنونیکال این میباشد که از صفحه های گوناگون نوشته‌علمی تان به شیت اولیه پیوند دهید، به عنوان مثال در تارنما تان نوشته ی علمی ای دارید که دربرگیرنده برگه بندی میباشد از جمله:

example.com/article?story=cupcake-news&page=1

example.com/article?story=cupcake-news&page=2

خوب میباشد از صفحه های 2 و 3 و به آنگاه به برگه نخستین تگ کنونیکال (rel = canonical) ندهید زیرا که‌این صفحه های محتوای تکراری هم محسوب نمیشوند و هر برگه برای خودش محتوای طلاق داراست که هرمورد بها مند می باشند و شما با دادن تگ کنونیکال از صفحه ها بعدی به کاغذ اولیه منجر می‌شوید که جز ورقه نخستین که به آن تگ کنونیکال داده اید سایر صفحه های بوسیله گوگل ایندکس نشوند و سبب ازبین رفتن مقاله‌ها عالی خویش تارنما میشوید به مکان این عمل میتوانید از تگ کنونیکال برای صفحه ها جزئی به یک کاغذ از تمام مقاله‌ها به کارگیری نمایید.

به عنوان مثال ما نوشته‌ی علمی ای با تیتر نوشته ی علمی شایسته ترین و مغذی ترین موادغذایی داریم که صفحه ها 2 و 3 صیفی جات و میوه جات میباشد ما نمی توانیم از کاغذ صیفی جات و میوه جات به شیت یک کنونیکال دهیم زیرا به گوگل میگوییم این صفحه های برای ما بی بها میباشند و ایندکس نمیشوند.

 

مجموعاَ بایستی تگ کنونیکال به شیت ای داده گردد که کلیه مطالب را مشتمل بر گردد در شرایطی که به این شکل شیت کاملی در وبسایت ندارید میتوانید از rel=”prev” و rel=”next” فی مابین صفحه های استعمال فرمایید.

خوب میباشد این صفحه های را با تگ های rel=”prev” و rel=”next” به هم کنونیکال کنیم. از جمله ورقه میوه جات با تگ rel=”prev” به شیت صیفیجات کنونیکال خواهد شد.

مقالات رسمی و جامع سئو...
ما را در سایت مقالات رسمی و جامع سئو دنبال می کنید

برچسب : سئو در مشهد, نویسنده : عباسی seo01 بازدید : 196 تاريخ : شنبه 16 بهمن 1400 ساعت: 13:27