انواع الگوریتم های گوگل

ساخت وبلاگ


چنان که گفتیم مدیران یا این که اگوریتم‌های گوگل گونه های مختلفی دارا‌هستند سئو در مشهد و هر یک درگیر ایفا وظیفه خاصی می باشند. درپی با این مدیران آشنا می‌شویم:

الگوریتم هیل تاپ یا این که تپه  Hilltop Algorithm
الگوریتم هیل تاپ او‌لین رئیس و الگوریتم  کمپانی گوگل بود که در سال ۲۰۰۳ کار خویش را شروع کرد و با ورود به کمپانی تاثیرات قابل توجهی روی موتورهای کاوش گذاشت. وظیفه هیل تاپ شناسایی تارنما‌های مرجع و دایرکتوری‌های دارای اعتبار بود و با استعمال از اطلاعات دردسترس درین دایرکتوری‌ها کارایی داشت شایسته ترین نتیجه ها را در دست یوزرها قرار دهد.

 

دایرکتوری‌ها اساسا انبار داده ها اساسی صفحه های اینترنتی بودند و الگوریتم هیل تاپ مدیر این نصیب بود. وب سایت‌هایی که در انبار حضور داشتند حکم موجودی انبار را داشتند. داده ها این دایرکتوری‌ها با عنا وین مختلف در مجموعه‌بندی‌های مختلف در انبار کمپانی گوگل محافظت می‌شدند. نحوه فعالیت به‌این شکل بود که الگوریتم هیل تاپ با اعتنا به درخواست یوزرها و  موجودی انبار، تارنما یا این که تارنما‌هایی که می‌توانستند به یوزرها امداد نمایند را به آنان معرفی می کرد .

فعلا الگوریتم هیل تاپ جزو بازنشستگان کمپانی گوگل به حساب می آید و تعدادی سال میباشد که دیگر فعالیتی در کمپانی ندارد.

 الگوریتم پاندا Panda Algorithm
دو‌مین آیتم از الگوریتم های گوگل، الگوریتم پاندا میباشد که در سال ۲۰۱۱ استارت به شغل کرد. اصولا الگوریتم  پاندا رئیس در دست گرفتن کیفیت محتواهای جانور در تارنما‌ها بود. وی با محاسبه کیفیت مقاله ها و محتواها از اکران مطالب بی کیفیت در صفحه ها کاوش ( SERPs ) خودداری می‌نماید. در صورتیکه قصد دارید که با گوگل پاندا ارتباط از صمیم قلب ای داشته باشید به موارد ذیل توجه فرمائید  :

گوگل پاندا اجرا چه کارهایی را منع می‌نماید؟
اسکن کردن مقاله‌ها و مطالب از وبسایت‌های دیگر
استعمال از مطالب غیر مربوط به عمل وب سایت
آپدیت رسانی نکردن مطالب مو جود در تارنما
به کار گیری بیشتراز حد از تبلیغات
گوگل پاندا ایفا چه کارهایی را توصیه می‌نماید ؟
بالا بردن دوران مجال حضور و ماندگاری یوزرها در وبسایت
بالا بردن گردش در صفحه ها داخلی وب سایت ( ارتقا ترافیک وب سایت )
کاهش دادن ترازو گریزو فرار از وب سایت
کار در کانال‌های اجتماعی
مارک‌سازی
بیشتر بخوانید :  نرخ فرارو گریز یا این که bounce Rate چه است؟
الگوریتم پنگوئن Penguin Algorithm
الگوریتم پنگوئن، سومی مدیریت بین الگوریتم های گوگل میباشد که در سال ۲۰۱۲ با مقصود پیکار با پیوند‌سازی اسپم (Spam) پباده سازی شد. وی بازدارنده شغل تارنما‌هایی میشد که از طریق‌های بهینه سازی کلاه سیاه برای پیوند‌سازی به کار گیری می‌کردند و در پایان برای این که تارنما‌ها مجازات نشوند رویه‌هایی را به آنان سفارش میکرد.

جاری ساختن چه کارهایی الگوریتم پنگوئن را ذوق زده می‌نماید ؟
از تارنما‌های غیر مربوط به عمل تان لینک و پیوند اخذ نکنید.
به مکان خرید لینک و پیوند، لینک و پیوند‌سازی نمائید.
از پیوند‌سازی بیشتراز حد باطن وبسایت اجتناب فرمائید.
از وبسایت های که محتوای اثر گذار و ارزشمندی ندارند لینک و پیوند اخذ نکنید.
   الگوریتم مرغ مگس خوار  Hummingbird Algorithm
زیرک‌ترین و نکته سنجی‌ترین مدیریت کمپانی گوگل کسی وجود ندارد جز الگوریتم مرغ مگس خوار. این الگوریتم در سال ۲۰۱۳ تحت عنوان یک رئیس فعال و تیزهوش به استخدام گوگل در آمد. از‌آنجا‌که لهجه نوشتاری و کلامی هر فرد متعدد میباشد مرغ مگس خوار با در حیث به چنگ آوردن این تفاوت‌ها، وظیفه داشت کاری نماید که وب سایت‌ها در سریع ترین مجال ممکن جوابگوی درخواست‌های یوزرها باشند  و از تک تک نیروی کار نصیب خویش خواست که نسبت به چندین مورد ها آلرژی بیشتری  داشته باشند.

مقالات رسمی و جامع سئو...
ما را در سایت مقالات رسمی و جامع سئو دنبال می کنید

برچسب : سئو در مشهد, نویسنده : عباسی seo01 بازدید : 153 تاريخ : پنجشنبه 21 بهمن 1400 ساعت: 12:13